mikä on bitcoin kaupankäynnin ja miten se toimii

sektorin parhaimpia lukemia, Inderesin analyytikot toteavat. Listautumisannissa tarjotaan enintän osaketta institutionaalisille sijoittajille Suomessa, yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa sekä yhtiön henkilöstölle. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Helsingissä, palvelukeskus Savonlinnassa sekä toimipiste Palo Altossa Yhdysvalloissa. Listautumisannissa tarjottavien osakkeiden merkintäaika alkaa tiistaina.9.2016. Yhtiön asiakkaat ovat päasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita.

Inderes-analyytikot arvioivat Vincitin arvoksi 54 miljoonaa euroa eli 4,9 per osake. Yhtiö kasvaa voimakkaasti erityisesti missä markkinan kysyntänäkymä on vahva, Inderesin analyytikot Joni Grönqvist ja Mikael Rautanen arvioivat.

Kasvuyhtiö Vincit listautuu näin analyysitalo arvioimikä on bitcoin kaupankäynnin ja miten se toimii

Inderesin mukaan Vincit on kasvulla ja kannattavuudella mitattuna yksi 2010-luvun menestyneimpiä IT-palveluyrityksiä Suomessa. P/E- ja EV/ebit -kertoimiin sekä DCF-analyysiin pohjautuvia arvostusmenetelmiä käyttäen arvioimme Vincitin arvon asettuvan 54 meur:oon (haarukka 48-61 meur) eli 4,9 euroon osakkeelta (haarukka 4,3-5,5 EUR/osake). Yhtiö erottuu kilpailijoista myös konsulttien joustavalla palkkamallilla sekä asiakkaiden 100 :n tyytyväisyystakuulla. Entä millaisen hinnan miten bitcoin päästä alkuun sijoittaja joutuu kasvuyhtiöstä maksamaan? Avainsanat: listautuminen, merkintähinta, Vincit, kommentoi. Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Listautuva Vincit on ollut yksi menestyneimpiä IT-palveluyrityksiä Suomessa, toteavat analyysitalo Inderesin analyytikot.