bitcoin exchange hyökkäys

jokainen vähänkän merkittävämpi finanssialan toimija vähintän tutkii Bitcoinin ja lohkoketjun mahdollisuuksia. Raportti: Bitcoin uhka korttimaksuille, espanjalaisen Santander-pankin teettämän raportin mukaan, bitcoin voi uhata luotto- ja debit-korttien suosiota, mikäli Bitcoinin käyttö miten osta bitcoin paypalin ilman tarkastusta jatkaa kasvamistaan. Teeman mukaisesti tapahtumapaikalla Osuuspankin päkonttorissa oli esillä myös.

Bitcoinin kurssi on lähtenyt vakaaseen nousuun sen romahdettua Bitfinex-hakkeroinnin myötä liki viidenneksen. Lakialoitehanketta vetävän senaattori Dorothy Hukillin (kuvassa) mukaan ehdotus on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta sen tarkoituksena on suojata yrityksiä sekä yksityisiä ja tasapainottaa näiden velvoitteita toisiinsa nähden. Intian suurimman Bitcoin-yrityksen Zebpayn mukaan bitcoinilla laskuja maksavien ihmisten märä kaksinkertaistuu Intiassa joka kuukausi. Osuuspankki järjesti sisäisen Blockchain Day -tapahtuman, jossa oli ulkoisena puhujana Prasos Oy:n toimitusjohtaja Henry Brade. Hakkeri on ilmoittanut myyvänsä tiedot bitcoineja vastaan. Intian uusi 4G-verkko hyödyttä Bitcoinia Intian rikkaimpiin miehiin lukeutuva Mukesh Ambani on tuomassa 4G-datasiirrot noin miljardille intialaiselle, millä voi olla positiivisia vaikutuksia myös Bitcoiniin.

Bitcoin 5800, aTH : Bitcoin Bitcoin - Euro Realtime Bitcoin - Euro Realtimekurs Bitcoin - ohjeita ja vinkkejä: Bitcoin louhinta Transaction broadcasting - Bitcoin Wiki

Wikileaks bitcoin investment
Easycoin bitcoin lompakko