bitcoin esittely

myös kategoriat ja avainsanat, eli tagit. Mielipiteitä saa olla, vaikkakin suosittelemme välttämän väittelyä, niin tottakai saa olla eriäviä mielipiteitä. Jos sinua on huomautettu epäkunnioittavasta käytöksestäsi, niin on turha ruveta narsistiksi ja syyttä muita asioista, joita olet itse saanut aikaan. Ota vastuu itsestäsi, jos on käynyt niin, että olet saanut vaikka viikon bannit, niin hyväksy asia ja näe oman toimintasi virheet, niin mies tekee. Seuraavista asioista saattaa tulla bannit.

Seu raamme jatkuvasti kursseja ja pyrimme ostamaan halvalla ja myymän kalliilla. Vaihe 6: Poista ja asenna uudelleen Bitcoin-Qt liittyvä Bitcoin-qt. Bitcoin and other cryptocurrencies like Ethereum, Ripple, and Lite coin have soared in value over the past year, thanks to continued interest. Unlike Bitcoin, btcp supports an increased block size and block time for faster transactions with lower fees. Kuten fiat valuutat, tarvitset myös paikka, jossa voit turvallisesti suojata bitcoins.

Vältä väittelyä Keskustele mielummin, meistä suurin osa haluaa keskustella (ja oppia lisä, josta seuraavassa kohdassa eikä väitellä siitä, että kumpi on oikeassa. Kunnioita muita keskustelijoita, me olemme kaikki saman planeetan ihmisiä (ja jotkut ehkä avaruusolentoja :D toimitaan sen mukaisesti. Viisas ihminen osaa muuttaa näkökulmaansa uuden tulevan informaation valossa. Eiköhän me näillä pärjäillä, kommentit ja keskustelu on aina tervetullutta sivustollamme. Iltalehti tekee, emmekä myöskän sen kummemin sensuroi tai estä kommentteja, niin kuin monet sivustot vaativat. Itseasiassa kommentointi on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Viisas ihminen havittelee totuutta, ei sitä että olisi aina oikessa, eikä sitä, että aina pitäisi pitkin hampain puolustaa näkökulmaansa, jonka tietä jo väräksi. Paranormaali Blogin päpaino on uusien asioiden oppimisessa, jos saat kommenteissa uutta näkökulmaa, niin toki saat vastata omalla näkökulmallasi bäkkiin, mutta pyri ottamaan se uusi informaatio vastaan, jota sait ja vertaile sitä mahdollisten uusien faktojen tai tietojen valossa.