bitcoin hinnat varastossa

/ saadun tai itse rakennetun akun kanssa sillä emme voi taata kyseisen akun sopivuutta tuotteemme kanssa. Älä siis lähetä meille mitän muutoin kuin Matkahuollon bussipakettina. Toimituskulut: Kunkin tuotteen vaihtoehtoiset toimitustavat ja kulut kerrotaan tuotesivuilla. Kun tuote/tuotteet on palautunut takaisin kauppiaalle ja ne on tarkastettu että ne täyttävät palautusehdot, palauttaa myyjä tuotteiden hinnan asiakkaan tilille viimeistän 14vrk:n kuluessa palautuksen saapumisesta. Yksityisasiakkaana, mikäli haluat maksaa laskulla, valitse joko Everyday tai Collector lasku. Toimitusaika toimitustavasta riippuen yleensä. Vähennät turhan työn ja kustannusten märä, jos peruutat tilauksen mahdollisimman pian ennen toimitusta, mikäli et ole aikeissa maksaa/noutaa sitä.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Palautetun tuotteen on oltava käyttämätön, uudenveroinen, ehyessä alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Maksu suoritetaan kerralla seuraavan kuun lopussa (tällöin ei tule mitän ylimäräisiä kuluja) tai kk -erissä. Bussiennakko* - Maksu Matkahuoltoon tilausta noudettaessa (Bussiennakkomaksu 5e) *-Tilisiirto / Ennakkomaksu tilillemme* - Normaali pankin tilisiirto. Mikäli asiakas on tilannut värän tuotteen, voidaan se vaihtaa oikeaan tuotteeseen.

Takuu ei kata missän tilanteessa tuotteistamme muille tuotteille, henkilöille, kiinteistöille, ajoneuvoille yms. Erikseen asiaakkaalle tilatun tuotteen tilausta ei voi perua ilman perusteltua syytä, jos tuote/tuotteet on jo keretty tilaamaan. Tuotteiden lähettämisestä peritän toimituskuluja tuotteesta riippuen. Lasku on mahdollista muuttaa jälkikäteen myös osamaksuksi, maksimissaan 24kk maksuajalla. Akun väränlainen käyttö ja säilytys voi heikentä akun kapasiteettia tai jopa hajoittaa akun. Jos varaosilla ei saada useamman yrityksen jälkeen tuotetta korjattua, voi asiakas niin sovittaessa lähettä koko sähköistetyn pyörän / muun laitteen Greencyclen pätoimipisteelle Kajaaniin, jolloin koko kokonaisuus pästän tarkastamaan kerralla ja näin vika saadaan varmasti korjattua. Collector lasku on mahdollista muuttaa jälkikäteen osamaksusopimukseksi, maksimissaan 2 vuoden maksuajalla. Takuu ei myöskän kata mitän muita kuluvia osia, kuten jarruja, renkaita, ketjuja, rattaita jne.