hay day miten nopeasti rahaa

että jonkin välimatkan liput onkin myyty jo parin päivän ajalta loppuun. Selaaminen on yksinkertaista, mutta varsinainen ostotapahtuma vaatii rekisteröitymistä, joka kuitenkin käy melko kivuttomasti. Jos ja kun olet lukenut kesäkuussa taiteillun 11-osaisen matkakertomuksemme ( alkaa tästä ) tämä kirjoitus on varmasti osittain kertausta. Rahaa ne syövät Venäjän osalta mukavat 84 euroa, Kiinan osalta taasen noin 70 euroa. Kioskeista löytä elintärkeä kylmä vettä ja muita juomia, nuudeliannoksia, jätelöä, hedelmiä ja kiskan koosta riippuen melko laajallakin valikoimalla muuta syötävä.

Kommentoithan, jos koet jonkin kohdan kaipaavan muutosta tai täydennystä! Me starttasimme Helsingistä ja pysähtelimme muutaman kerran matkan varrella, jolloin matkojen yhteis hinnaksi tuli noin 500-600 euroa.

Jokaiselta asemalta löytyy kioskeja, kauppoja ja bitcoin noppapelit mummoja, jotka tarjoavat antimiaan. Nyt on luvassa raakaa faktaa, Henriikka nimittäin pyysi minua kirjoittamaan Trans-Siperian junamatkasta kattavan infopaketin vastaavaa reissua miettiville. Ensijärkytyksen jälkeen tajusimme, että niin se homma toimii. Tämä tuntui olevan tavallinen käytäntö paikallisten keskuudessa. Näillä tiskeillä lippujen hinnat ovat samaa luokkaa kuin yllämainituilla verkkosivuilla, mutta palvelua voi olla hankala saada ilman venäjänkielen taitoa. Avotilassa on siis yhteensä 54 petipaikkaa. Huomaa, että kaikki juna-aikataulut näytetän Moskovan ajassa, kaupungin aikavyöhykkeestä riippumatta. Omia astioita ei välttämättä tarvitse mukaan, sillä junasta voi lunastaa panttia vastaan teemukin.