jos vaihtaa bitcoin ethereum

ovat mielestäni erittäin vaaralliset aloittelevalle sijoittajalle jo pelkästän korkean volatiliteetin vuoksi. Atomic swap ratkaisisi tämän ongelman ja voisi yhdistä useat eri lohkoketjut/valuutat ikän kuin valuuttaperheiksi. Litecoinin nousua on vauhdittanut valuutan kiinnostus Aasiassa sekä muutama päivä aiemmin julkaistu uutinen liittyen. Virallisen tiedotteen mukaan: " 30,950,010 usdt was removed from the Tether Treasury wallet on November 19, 2017 and sent to an unauthorized bitcoin address." En ota tapaukseen sen enempä kantaa tässä artikkelissa, mutta suosittelen seuraamaan.

Kryptovaluuttakeskustelua (Bitcoin, Ethereum, Litecoin
Top 10 Differences between Bitcoin and Ethereum - Medium

Sen avulla pyritän tulevaisuudessa ratkaisemaan Bitcoinin skaalautuvuusongelmia. Sotatanner on toistaiseksi rauhoittunut, ja, bitcoinin selviäminen hyökkäyksestä näyttä vahvistaneen sijoittajien luottamusta. Tällä hetkellä Ethereum toimii todella monien ICO:n alustana. Äskettäin on avattu myös Bitcoin keskustelufoorumi, jossa voit kysyä neuvoa ja jakaa infoa muiden sijoittajien kanssa! Ethereumin tapauksessa valta on pitkälti perustaja Vitalik Buterinin käsissä. Monet ovat rikastuneet niiden avulla huimasti, ja tulevat rikastumaan myös jatkossa.

Ethereumin asema on vakaa, ethereum on monien mielestä turvallisin kryptovaluutta-sijoitus tällä hetkellä. Eilen kurssi jatkoi nousuaan jopa 8300 -dollariin, josta se on artikkelin kirjoitushetkellä hieman laskenut. ICO tulee sanoista Initial Coin Offering, eli kyseessä IPO:n (Initial Publig Offering) vastine kryptomaailmassa. Sen avulla on suoritettu. PoS creates blocks based on the token holdings of the nodes rather than computational power.